Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.

 
   
Wijbuurtsportcoaches.nl  
  Wijbuurtsportcoaches.nl
 


Nieuwsbrief mei 2020 - nummer 3

 

Inhoud nieuwsbrief:

  • Nieuwsflits - 29 mei Balkon Beweegdag, doe jij ook mee?
  • Corona & Sporten - protocollen sportbonden
  • Panel Buurtsportcoaches
  • Aanmelden netwerk Wij Buurtsportcoaches

Actualiteiten:

 

 

Nieuwsflits | 29 mei Balkon Beweegdag, doe jij ook mee?!

Op vrijdag 29 mei organiseert het Nationaal Ouderenfonds samen met haar partners de Nationale Balkon Beweegdag! Meld je aan en organiseer een sportief balkon evenement bij een woonzorginstellingen in jouw omgeving. Met je deelname zorg je niet alleen voor een onvergetelijke ochtend voor een groep ouderen, maar maak je ook kans om je initiatief te verzilveren voor de woonzorginstelling. Het leukste, origineelste idee wordt door de VriendenLoterij namelijk extra in het zonnetje gezet met een bijdrage van € 2.000,- voor een sportproduct van Yalp!

 

Samen met onze ambassadeurs maken we het grootste Balkonfeest van Nederland! Doe je mee?

 

Lees hier verder. 

 

 

Corona & Sporten: protocollen sportbonden

De eerste stap om sport en bewegen weer mogelijk te maken is gezet. In Nederland kunnen we elkaar iets meer ruimte geven op het gebied van sport en bewegen. Naleving van de belangrijkste basisregels is dan wel belangrijker dan ooit.

Op onze website vind je meer informatie over Corona & sporten. Je vindt hier onder andere informatie over protocollen in het bewegingsonderwijs, protocollen van sportbonden en veelgestelde vragen over Corona & sporten.

 

Lees hier meer.

 

Panel buurtsportsportcoaches

Panel Wij Buurtsportcoaches - voor al jouw vragen over sporten in Corona tijd!

 

De eerste stappen om weer te mogen sporten en bewegen zijn gezet. Kinderen (t/m 12 jaar), jeugdigen (13 t/m 18 jaar), topsporters en ook volwassenen krijgen in bepaalde mate weer de vrijheid om te sporten en bewegen. Voor jou als buurtsportcoach kan deze versoepeling vragen oproepen. Wij Buurtsportcoaches heeft een panel samengesteld die jullie helpt bij de beantwoording van jullie vragen. Dus heb jij een vraag aan het panel? Stel deze dan via info@wijbuurtsportcoaches.nl of bekijk de website van Wij Buurtsportcoaches. Wij helpen je graag verder!

  

Aanmelden Wij Buurtsportcoaches

Jij bent belangrijk!

Dagelijks maak je als buurtsportcoach impact. Dit doe je niet alleen, dit doe je samen met ruim 5800 collega's in het land. 
Door je aan te sluiten bij het netwerk van Wij Buurtsportcoaches brengen we alle impact bij elkaar. Samen weten en kunnen we tenslotte meer. Wij Buurtsportcoaches wil zowel op landelijk als regionaal niveau buurtsportcoaches samen brengen om kennis en expertise te delen. 

 

Lees hier verder en meld je aan!

   
 
 
  Twitter Facebook Instagram    

 

Text contentVoettekst--